Köpvillkor för vår onlinebutik

Köpevillkor

Vi följer villkoren i konsumentköplagen vilket innebär att denna webbshop i juridisk mening inte skiljer sig från en vanlig, fysisk butik.  
Akustiktryck AB är registrerat i Sverige med organisationsnummer 556518-1913. 

Orderbekräftelse

Vid genomförd beställning mailas en orderbekräftelse till den av dig angivna mailadressen.

Betalningssätt

Alla beställningar levereras mot betalning via Klarna. Denna betaltjänst är enkel att använda och garanterar dessutom din säkerhet.  

Leverans

Tillverknings- och leveranstid samt leveranssätt kan variera beroende på varornas kvantitet och format. Vi meddelar leveranstid så snart som möjligt efter emottagen beställning. Vänligen var noga med att underrätta oss om eventuella brådskande beställningar, så skall vi göra vårt yttersta för att efterkomma dina önskemål.

Transportskada/ felleverans

Kontrollera omedelbart vid varornas emottagande att ingenting är skadat och att antalet kollin stämmer. Om fraktskada noteras skall både fraktbolaget och Akustiktryck AB underrättas inom 10 dagar. Om fel vara levererats skall den returneras till oss i oskadat skick och i sin originalförpackning, varvid vi ersätter den med korrekt vara. 

Retur

Vänligen notera att byte, retur eller avbeställning inte gäller för specialbeställda och/eller personifierade produkter som har tillverkats särskilt för din räkning. Alla tavlor trycks med så kallad print-on-demand. Detta innebär att akustiktavlorna trycks först vid beställning och specifikt för varje kund. Därför är det inte möjligt att avbeställa, byta eller returnera beställd tavla. Vad gäller övriga varor kan du inom 14 dagar från det att du mottagit beställningen ångra ditt köp. Varan skall då returneras till oss i ursprungligt skick och i sin originalförpackning, såvida inget annat särskilt överenskommits med oss. Om varan returneras trots att den är korrekt levererad och fri från brister får du själv stå för fraktkostnaden. 

Förlust

Vid förlust av vara är Akustiktryck AB endast ansvarig för kostnaden av din beställning.

Sekretess

Vi respekterar och värnar din säkerhet och ditt privatliv. Akustiktryck AB kommer således inte att använda den information du angivit på något annat sätt än vad som är nödvändigt för att genomföra ditt köp, och kommer heller inte att överlåta denna information till tredje part utan ditt medgivande. Alla uppgifter om kreditkort förvaras separat och tas bort, delvis eller helt, när ditt köp har godkänts. Detta såatt ingen annan skall kunna använda dem.  

Copyright/ upphovsrättskydd

De bilder och mönster som används på Akustiktrycks hemsida samt i vår webbshop är Akustiktrycks egendom, eller ägs av respektive upphovsman, och används av Akustiktryck enligt tillstånd från upphovsmännen eller deras agenter. Det är inte tillåtet att använda dessa verk för reproduktion eller distribution utan vårt uttryckliga, skriftliga godkännande. Brott mot upphovsrättsskyddet beivras.  

Övriga villkor 

För att handla hos oss måste du vara myndig, dvs minst 18 år. Priserna inkludera mervärdeskatt (f.n. 25%). Om du vill annullera din order ber vi dig att kontakta oss inom 24 timmar från beställningstillfället. Vi förbehåller oss rätten till prisändring utan föregående avisering. Öppet köp gäller inte våra företagskunder, istället tillämpas köplagens villkor. Färgavvikelser på produkter kan förekomma p.g.a. att återgivningen kan variera på olika bildskärmar. Vi reserverar oss för eventuella skrivfel på sajten. Vi förbehåller oss rätten att neka beställningar och att när som helst avsluta en kundrelation. Vi polisanmäler alla falska beställningar och bedrägeriförsök.

Är det något annat du undrar över vänligen kontakta oss så hjälper vi dig.